Καμμένος: Ισχυρή εντολή στη γενιά των ΑΝΕΛ και του Τσίπρα - iefimerida.gr

Καμμένος: Ισχυρή εντολή στη γενιά των ΑΝΕΛ και του Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News" είπε ότι από την κάλπη της Κυριακής αναμένει από τον ελληνικό λαό "να κλείσει με δύναμη την πόρτα της μεταπολίτευσης.

Να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όλο εκείνο το πολιτικό προσωπικό που συμπεριλαμβάνεται στις λίστες της Siemens, στα ταξίδια του Χριστοφοράκου, στις λίστες Λαγκάρντ, στις δικογραφίες των εξοπλιστικών, να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τις γνωστές πολιτικές οικογένειες που ταλαιπώρησαν τον τόπο και να δώσει μια ισχυρή εντολή στη νέα γενιά, στη γενιά της εθνικής συμφιλίωσης, στη γενιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, στη γενιά του Αλέξη Τσίπρα και τη δική μου".

Εξέφρασε την πεποίθησή του, αλλά και βάσει μετρήσεων, που όπως είπε διαθέτει, ότι θα εξασφαλιστεί κυβερνητική πλειοψηφία ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία των ΑΝΕΛ με το ΠΑΣΟΚ, είπε ότι παρότι το ζήτησε, ο κ. Στ. Θεοδωράκης δεν διευκρίνισε τις θέσεις του για τα εθνικά θέματα και εκτίμησε ότι θα υπάρξουν "βουλευτές που πιστεύουν στον μεσαίο χώρο, κυρίως πρώην καραμανλικοί βουλευτές, που δεν έχουν καμία σχέση με τα ακροδεξιά στοιχεία που έφερε ο κ. Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι μπορούν, εφόσον χρειαστεί, να στηρίξουν την κυβέρνηση στην επόμενη Βουλή".

Ο κ. Καμμένος έφερε ως απόδειξη δυνατότητας εφαρμογής "παράλληλου προγράμματος" μέσα στο μνημόνιο "το θέμα των "κόκκινων" δανείων, το θέμα της προστασίας των εργασιακών σχέσεων και με την αποφυγή της εφαρμογής του ΦΠΑ στα νησιά και με την αλλαγή των απαιτήσεων για περικοπές στην εθνική άμυνα, που θα ήταν καταστροφικές".

"Υπάρχουν περιθώρια και κυρίως υπάρχουν περιθώρια για πολιτικές ανάπτυξης με χαμηλή φορολόγηση, με ζώνες χαμηλής φορολόγησης στα νησιά και στην παραμεθόριο, όπως επίσης και βιομηχανικές ζώνες με κίνητρα για να επαναπατριστούν τα 160 δισεκατομμύρια ευρώ που βρίσκονται στο εξωτερικό και τα 45 δισεκατομμύρια που βρίσκονται στα σεντούκια" κατέληξε στην συνέντευξή του ο κ. Καμμένος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ