Ο τελικός του Eurobasket την Κυριακή ζωντανά σε OTE TV και Μακεδονία TV - iefimerida.gr

Ο τελικός του Eurobasket την Κυριακή ζωντανά σε OTE TV και Μακεδονία TV

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κυριακή το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός του Eurobasket 2015.

Ο ΟΤΕ TV, με μία μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή, δίνει ραντεβού στα παρκέ της Λιλ στην Γαλλία την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 15.00 για τη μάχη της 3ης θέσης (OTE SPORT 4HD - σε περιγραφή Ρήγα Δάρδαλη).
Η μετάδοση του τελικού αγώνα, ζωντανά και αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, θα ξεκινήσει στις 20.00 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή και σχόλιο Παναγιώτη Γιαννάκη (OTE SPORT 4HD), ενώ αμέσως μετά την αναμέτρηση, η εκπομπή EUROBASKET 2015 με τον Στέφανο Αβραμίδη και καλεσμένο τον Μιχάλη Κακιούζη θα μεταφέρει όλο το κλίμα από το γήπεδο και τη στέψη του νικητή.

Και το Μακεδονία TV θα δείξει τον τελικό του Eurobasket 2015.

Ο δεύτερος σταθμός του ομίλου Κυριακού αυτή την Κυριακή θα μεταδώσει ελεύθερα την κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης, παράλληλα με τον ΟΤΕ TV που έχει τα δικαιώματα για το σύνολο των αγώνων του τουρνουά. Στην περίπτωση που η εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας έφτανε ως τον τελικό, ο αγώνας θα μεταδιδόταν από τον ΑΝΤ1, αλλά τώρα λόγω εκλογών η μετάδοση πήγε στο Μακεδονία TV.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τελικός EUROBASKET 2015 ote tv Μακεδονία TV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ