Ασχημα νέα για την ΑΕΚ – Καθυστερεί και άλλο το γήπεδο το ΥΠΑΠΕΝ - iefimerida.gr

Ασχημα νέα για την ΑΕΚ – Καθυστερεί και άλλο το γήπεδο το ΥΠΑΠΕΝ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αίτημα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και του Δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου (πρόσφατα τέθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ) αναφορικά με την παράταση της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της «Αγιας Σοφιάς», έγινε δεκτό σήμερα από την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου.

Κάτι που σημαίνει ότι θα καθυστερήσει ακόμη 1,5 μήνα η σχετική διαδικασία, οπότε θα χρειαστεί να φτάσουμε στα μέσα Νοεμβρίου για να έχουμε εξελίξεις για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με τον κόσμο της Ενωσης να αγανακτά καθότι περιμένει εδώ και 2 χρόνια να προχωρήσει το έργο και να ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες στο οικόπεδο που ανήκει στην Ερασιτεχνική στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΥΠΑΠΕΝ

ΘΕΜΑ:

Παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου "Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής"

Έχοντας υπόψη:

1. Το Νόμο ...

9. Το υπ΄ αριθμ. 2287/14.9.15 του Γραφείου Γενικής Γραμματέως ΥΠΑΠΕΝ με το οποίο διαβιβάσθηκε στη ΔΙΠΑ/ΥΠΑΠΕΝ το υπ΄ αριθμ. 18218/10.09.15 έγγραφο του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος ...

Αποφασίζουμε την παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου "Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής" για πρόσθετο χρονικό διάστημα σαράντα πέντε (45) εργασίμων ημερών από τις 22-9-2015 (λήξη χρόνου αρχικά προβλεπόμενης προθεσμίας διαβούλευσης), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 3 του Ν. 4014/2011

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ