Θεοδωράκης: «Η τιμωρία των κομμάτων εξουσίας είναι να βρουν μπροστά τους το Ποτάμι» [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: «Η τιμωρία των κομμάτων εξουσίας είναι να βρουν μπροστά τους το Ποτάμι» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρα κατα ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο επικεφαλης του Ποταμιου, Σταυρός Θεοδωράκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου

«Η κατάσταση που δημιουργήθηκε στη χώρα έχει την υπογραφή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Πάνω που δημιουργήθηκε η ελπίδα, εμφανίστηκε ο κ. Τσίπρας και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ τους έχουμε πληρώσει ακριβά και δεν πρέπει να τους επιβραβεύσουμε ψηφίζοντας τους», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στο ρόλο του κινήματος του πρόσθεσε, «Εμείς ζητάμε να βάλει ο κόσμος στο παιχνίδι έναν νέο παίκτη. Ζητάμε από τον λαό το 10%. Η τιμωρία των κομμάτων εξουσίας είναι να βρουν μπροστά τους το Ποτάμι γιατί εμείς θα τους πούμε ότι οι θέσεις ευθύνης θα μοιραστούν στον ελληνικό λαό και όχι στα κομματικά τους στελέχη».

Απαντώντας για την επομένη των εκλογών ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε, «Την Κυριακή το βράδυ πρέπει να ξεχάσουμε την προεκλογική περίοδο και να γίνει μια πολιτική συμφωνία των κομμάτων. Πρέπει να πούμε ότι εκλογές θα γίνουν ξανά μετά από τουλάχιστον τρία χρόνια. Να συμφωνήσουμε για τη σταθεροποίηση της οικονομίας και της χώρας», ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να αποφύγει την «ψήφο του χαβαλέ», τονίζοντας, «Θα ήθελα οι νέοι να μην απέχουν και να μην κάνουν πλάκα με την ψήφο τους. Αν θέλουν να πάει μπροστά η χώρα, ας κοιτάξουν τα προγράμματα των κομμάτων κι ας αποφασίσουν αξιοκρατικά. Να μην αφήσουν όμως τους άλλους να αποφασίσουν για εκείνους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ