Πυρετός στα κανάλια για τη βραδιά των εκλογών -Πώς και με ποιους θα μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τα exit polls - iefimerida.gr

Πυρετός στα κανάλια για τη βραδιά των εκλογών -Πώς και με ποιους θα μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τα exit polls

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 19:00 και στις 21:00 της Κυριακής οι τηλεθεάσεις στα κανάλια αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο.

Στην πρώτη περίπτωση στις 19:00 με το κλείσιμο της κάλπης θα μεταδοθούν από όλα τα κανάλια τα exit poll για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.
Δύο ώρες αργότερα η Singular Logic αναμένεται να δώσει μια πρώτη ασφαλή εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς στις 21:00 θα έχει συγκεντρώσει το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικρατείας.

Πως θα μεταδώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τα exit poll

MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll.

ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.

ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit poll.

STAR: Στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

ΣΚΑΪ: Στις 19.00 η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον εκλογικό αναλυτή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ