Μια μουσική παράσταση με δόσεις stand up comedy - iefimerida.gr

Μια μουσική παράσταση με δόσεις stand up comedy

 Σοφία Βογιατζάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα χρόνος μεγάλης επιτυχίας ξαναφέρνει την ίδια χαβαλεδιάρικη παρέα, ενισχυμένη αυτή τη φορά με δυο νέα μέλη στο Socialista για να μας κρατήσουν συντροφιά με το «This show will never happen again»

Οι Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Γιώργος Αλουπογιάννης, Λεωνίδας Σώζος, κα Άρτεμις Ματαφιά από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη θα βρίσκονται στο Socialista στο Γκάζι για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό με νέα και παλαιά τραγούδια, ελληνικά και ξένα, έντεχνα και ποπ, ροκ και μπαλάντες ξεσηκώνουν το κοινό που τους συνοδεύει σε κάθε στίχο!

Μια μουσική παράσταση με άφθονο γέλιο, κέφι μεταξύ φίλων, με άποψη, χημεία και παρείστικη διάθεση. Με μια δόση πρόζας και standup comedy πάνω στα εξαιρετικά κείμενα του Δημήτρη Μαλισσόβα.

Socialista/ Τριπτολέμου 33, Γκάζι / Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004/ Έναρξη: 23.00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ