Σπανούλης: Σταματάω από την Εθνική ομάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπανούλης: Σταματάω από την Εθνική ομάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα αποκάλυψε, μετά το τέλος του αγώνα με την Λετονία, ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο 33χρονος παίκτης του Ολυμπιακού ανακοίνωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Λετονία, που ολοκλήρωσε το Eurobasket 2015 για την Εθνική πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ήρθε η ώρα να σταματήσω από την Εθνική ομάδα. Ο κύκλος μου στην Εθνική έκλεισε. Κατάφερα να προσφέρω αρκετά πράγματα. Εζησα με τα υπόλοιπα παιδιά, χαρές, λύπες και διακρίσεις, αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσω. Είμαι περήφανος και συναισθηματικά φορτισμένος. Είμαι από 17 ετών στις εθνικές ομάδες. Αυτά έχει η ζωή του αθλητή. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της».

Ο Σπανούλης από το 2004 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την Εθνική Ανδρών μέτρησε 143 συμμετοχές, με 1.476 πόντους και φυσικά τρία μετάλλια. Το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ το 2005, το αργυρό στο Μουντομπάσκετ 2006 και το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ 2009.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ