Επεσε από τη μηχανή και τραυματίστηκε αστυνομικός που συνόδευε τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Επεσε από τη μηχανή και τραυματίστηκε αστυνομικός που συνόδευε τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας επισκέφθηκε αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο λόγος; Ηθελε να ενημερωθεί από πρώτο για την κατάσταση της υγείας αστυνομικού ο οποίος είχε τραυματιστεί λίγο νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, ο οποίος συνόδευε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που έφευγε από την Πάτρα, έπεσε από την μηχανή που οδηγούσε στην οδό Κανελλοπούλου και τραυματίστηκε.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας που ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν, ζήτησε να τον επισκεφθεί. Φθάνοντας στο νοσοκομείο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι και σήμερα τα ξημερώματα βγήκε από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ