Τα μεγάλα ντέρμπι Πόρτο – Μπενφίκα και Μαρσέιγ – Λιόν είναι μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

Τα μεγάλα ντέρμπι Πόρτο – Μπενφίκα και Μαρσέιγ – Λιόν είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι, Πόρτο – Μπενφίκα και Μαρσέιγ – Λιόν, υπόσχονται συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα στους συνδρομητές των καναλιών Novasports εν μέσω εκλογών!

Το τετραήμερο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνολικά 13 συναρπαστικές αναμετρήσεις, από την 6η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος Ligue 1, από την 6η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος Eredivisie, από την 5η αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος Primeira Liga (https://youtu.be/B-nLThJlJiI) και από την 9η αγωνιστική του Ρωσικού πρωταθλήματος Premier League. Όλες οι αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου με δύο αγώνες. Στις 21:30 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν τον αγώνα Ρεν - Λιλ, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Η εντυπωσιακή Ρεν που μετρά 4 σερί νίκες και βρίσκεται στη 2η θέση της Ligue1, υποδέχεται την αήττητη εκτός έδρας Λιλ.

Στις 22:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν το παιχνίδι Βιτόρια Σετούμπαλ – Γκιμαράες σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας απέναντι σε έναν αντίπαλο από τον οποίο στο περυσινό πρωτάθλημα έχασαν στην έδρα τους με 1-0.

Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου με τρία παιχνίδια. Στις 18:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν τον αγώνα Ρενς – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Δύσκολη αποστολή για τους πρωταθλητές και τους πρωτοπόρους του Championnat, απέναντι στην έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος Ρενς.

Στις 20:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα μεταδώσουν την αναμέτρηση Χεράκλες - Αϊντχόφεν σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα και μετρούν 4 νίκες στα πρώτα 5 ματς. Η Αϊντχόφεν, που έχει την καλύτερη επίθεση με 14 γκολ μαζί με τον Άγιαξ, παραμένει αήττητη (3-2-0), αλλά οι δύο ισοπαλίες την κρατούν στο -2 από την κορυφή.

Στις 22:45 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Πάσος Φερέιρα – Ρίο Άβε, σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία (αήττητοι στην Primeira Liga μαζί με την Πόρτο και την Σπόρτινγκ). Η Ρίο Αβε βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 5 βαθμούς. Στο αντίστοιχο περσινό ματς η Ρίο Αβε νίκησε με 2-1.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου οι μεταδόσεις ξεκινούν από τις 13:30 με την προβολή του αγώνα Ρόντα - Φέγενορντ από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Στις πρώτες 5 αγωνιστικές η Φέγενορντ μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα, ενώ ο απολογισμός της Ρόντα είναι τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Στις 15:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Εξέλσιορ - Άγιαξ σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου. Ο πρωτοπόρος Άγιαξ είδε την εστία του να παραβιάζεται για πρώτη φορά στο 2-2 με την Τβέντε την προηγούμενη αγωνιστική. Πριν από αυτό το ματς είχε 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η γηπεδούχος Εξέλσιορ διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με τη μισητή αντίπαλο του Αγιαξ, Φέγενορντ. Ο προπονητής της, Αλφόνς Γκρόνεντικ, έχει αγωνιστεί στον "Αίαντα" την περίοδο 1991-93, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής της ομάδας νέων του Αγιαξ τη σεζόν 2013-14.

Στις 17:00 θα προβληθεί από το Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Ζενίτ - Άμκαρ σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη. Η πρωταθλήτρια Ζενίτ του Άντρε Βίλα Μπόας προέρχεται από ισοπαλία 2-2 με την ΤΣΣΚΑ και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η Άμκαρ είναι στην ενδέκατη θέση και δε μετράει καμία νίκη απέναντι στη Ζενίτ σε 11 ματς από το 2004 στο γήπεδο «Πετρόφσκι».

Στις 18:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν την αναμέτρηση Μονακό – Λοριάν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στοχεύει η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αυτήν τη φορά στο 'Πριγκηπάτο". Οι Μονεγάσκοι φιλοξενούν τη Λοριάν η οποία προέρχεται από την πρώτη νίκη της σεζόν, επί της Ονζέ.

Στις 19:30 τα Novasports 2 και Novasports 2 θα μεταδώσουν τον αγώνα Λοκομοτίβ – Κρίλια Σοβέτοφ σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου. Η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι δεύτερη πίσω από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 5 βαθμούς και θέλει να μείνει κοντά μετά την ήττα με 3-1 από την Ρουμπίν Καζάν. Η Κρίλια είναι πέμπτη και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες έχοντας σκαρφαλώσει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη

Τη σκυτάλη παίρνουν τα μεγάλα ντέρμπι. Στις 21:15 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Πόρτο – Μπενφίκα σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Η Πόρτο είναι αήττητη σε 4 ματς φέτος με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Έχει να δεχθεί γκολ στο "Ντραγκάο" από τον περασμένο Δεκέμβρη σε ματς πρωταθλήματος. Τότε είχε ηττηθεί από την Μπενφίκα με σκορ 2-0. Η ομάδα των Μήτρογλου και Σάμαρη έρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα στο Champions League με αντίπαλο την Αστάνα. Στις 22:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο αγώνας Μαρσέιγ – Λιόν σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Η Μαρσέιγ του Μίτσελ υποδέχεται τη Λιόν του Φουρνιέ. Η προϊστορία είναι υπέρ των γηπεδούχων: 21 νίκες, 15 ισοπαλίες και 10 νίκες για τη Λιόν. Τέλος, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 23:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο αγώνας Σπόρτινγκ – Νασιονάλ Μαδέιρα σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την Πόρτο. Τα λιοντάρια του Ζορζ Ζεζούς είναι αήττητα από τον Μάρτιο στα τελευταία δεκαπέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από την περσινή σεζόν όταν οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στα ημιτελικά του κυπέλλου τη Νασιονάλ Μαδέιρα.

Οι αγώνες, Βιτόρια Σετούμπαλ – Γκιμαράες, Χεράκλες – Αϊντχόφεν, Πάσος Φερέιρα – Ρίο Άβε, Ρόντα – Φέγενορντ, Εξέλσιορ – Άγιαξ, Ζενίτ – Άμκαρ, Λοκομοτίβ – Κρίλια Σοβέτοφ, Πόρτο – Μπενφίκα, Σπόρτινγκ – Νασιονάλ Μαδέιρα θα μεταδοθούν ζωντανά από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports Ποδόσφαιρο μεταδόσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ