Ματ Ντέιμον: Αγνώριστος στην πρεμιέρα της ταινίας «Διάσωση» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ματ Ντέιμον: Αγνώριστος στην πρεμιέρα της ταινίας «Διάσωση» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο η ταινία «Διάσωση» να δέχτηκε θετικά σχόλια δεν συνέβη το ίδιο με τον πρωταγωνιστή της, τον Μάτ Ντέιμον.

Ο διάσημος ηθοποιός σχολιάστηκε αρνητικά από τον Τύπο, όχι λόγω του αναμφισβήτητου ταλέντου του αλλά λόγω της εμφάνισης του. Ο Ματ Ντέιμον που εμφανίστηκε στο πλευρό της συμπρωταγωνίστριας του Τζέσικα Τσάστειν έδειχνε εξαιρετικά αδυνατισμένος κάτι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

 Ματ Ντέιμον: Αγνώριστος στην πρεμιέρα της ταινίας «Διάσωση» [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ίδιος ο Ρίντλεϊ Σκοτ, και οι υπόλοιπο πρωταγωνιστές της ταινίας Κέιτ Μάρα, Τσίουιτελ Ετζιοφορ, Σεμπάστιαν Σταν, Σον Μπιν, Μάικλ Πένια και Μακένζι Ντέιβις, καθώς επίσης και ο συγγραφέας του βιβλίου, Αντι Γουίαρ.

Βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Άντι Γουίαρ, η «Διάσωση» αφηγείται την ιστορία του αστροναύτη Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον), ο οποίος, κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα.

 Ματ Ντέιμον: Αγνώριστος στην πρεμιέρα της ταινίας «Διάσωση» [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ομως, ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

 Ματ Ντέιμον: Αγνώριστος στην πρεμιέρα της ταινίας «Διάσωση» [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταινία φεστιβάλ Ματ Ντέιμον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ