Μποϊκοτάζ στους αγώνες του Europa League λόγω των προσφύγων - iefimerida.gr

Μποϊκοτάζ στους αγώνες του Europa League λόγω των προσφύγων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση της UEFA να κρατήσει 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο που θα κοπεί την 1η αγωνιστική του Europa League προκειμένου να ενισχύσει τους πρόσφυγες, προκάλεσε αντιδράσεις στην Πολωνία και συγκεκριμένα στους οπαδούς της Λεχ Πόζναν.

Η πολωνική ομάδα υποδέχεται την Μπελενένσες στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης ωστόσο θα αναγκαστεί να δώσει τη μάχη της χωρίς τους οπαδούς στο πλευρό της.

Οι οργανωμένοι της Λεχ Πόζναν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κατέστησαν σαφές ότι τάσσονται κατά των προσφύγων, σηκώνοντας δύο πανό με ξεκάθαρα μηνύματα. «Ειναι απλό για εμάς. Δεν θέλουμε τους πρόσφυγες στην Πολωνία» ανέφερε ένα εξ' αυτών.

Ωστόσο δεν έμειναν εκεί. Με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι δεν πρόκειται να πάει κανείς στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Μπελενένσες, προκειμένου να μην ενισχύσουν με έμμεσο τρόπο τους πρόσφυγες.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεχ ποζναν uefa europa league πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ