Τεστ: Ποιο κόμμα σου ταιριάζει περισσότερο - iefimerida.gr

Τεστ: Ποιο κόμμα σου ταιριάζει περισσότερο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηλεκτρονικός σύμβουλος choose4greece ανανεώθηκε και επανέρχεται για να καλύψει τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, δίνοντας απαντήσεις -σε όσους το επιθυμούν- στο ερώτημα «Με ποιο κόμμα ταιριάζουν οι απόψεις σας επί βασικών θεμάτων της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, της παιδείας;».

Χρησιμοποιώντας το www.choose4greece.com, οι χρήστες/ψηφοφόροι βρίσκουν 30 προτάσεις που σχετίζονται με διάφορα θέματα πολιτικής επικαιρότητας, οργανωμένα σε θεματικές κατηγορίες. Για κάθε μία από αυτές τις προτάσεις μπορούν να εκφράσουν τον βαθμό συμφωνίας ή διαφωνίας τους. Εφόσον συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο, οι χρήστες μπορούν να δουν μια σειρά από διαγράμματα που δείχνουν τον βαθμό συνάφειας των θέσεών τους με κάθε ένα από τα κόμματα.

Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αφορά αποκλειστικά και θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ακαδημαϊκούς ερευνητικούς σκοπούς, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή από εδώ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ