Λαφαζάνης: Η Δεξιά ήταν στα αζήτητα, την ανέστησε το 3ο μνημόνιο - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Η Δεξιά ήταν στα αζήτητα, την ανέστησε το 3ο μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Δεξιά ήταν στα αζήτητα και τώρα ο Μεϊμαράκης εμφανίζεται διεκδικητής της πρωθυπουργίας. Ποιος τον έβγαλε τον Μεϊμαράκη στο προσκήνιο; Εγώ που ψήφισα ‘όχι’ στα μνημόνια ή αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και απογοήτευσαν τον λαό;». Αυτό αναρωτήθηκε -ρητορικά- ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο «Κόντρα TV».

Αναφερθείς στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαφαζάνης είπε πως «για να πάει στο μνημόνιο εγκατέλειψε τις ριζοσπαστικές αριστερές ιδέες», προσθέτοντας: «Όποιος μπαίνει στον μνημονιακό σωλήνα, ομογενοποιείται μαζί με τους άλλους μνημονιακούς».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΛΑ.Ε, η επιλογή της εξόδου από την ευρωζώνη, ως μέσου για την εφαρμογή ενός ριζοσπαστικού προοδευτικού προγράμματος, συνιστά «βιώσιμο δρόμο για τη χώρα», μολονότι πρόκειται για δρόμο «που δεν θα είναι ανθόσπαρτος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ