Champions League: Ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική - Αναλυτικά το πρόγραμμα - iefimerida.gr

Champions League: Ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική - Αναλυτικά το πρόγραμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται απόψε με το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντας να διεξάγεται στο Φάληρο όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν. Τα φώτα πάντως πέφτουν και στο «Ολύμπικο» όπου η Ρόμα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

Τον Μάιο του 2009 πανηγύρισε στη Ρώμη το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σήμερα, η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο όπου ο Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιήσει την 100η συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπη με την Ρόμα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο παιχνίδι, το οποίο κλέβει φυσικά την παράσταση από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος ενώ στο άλλο ματς του ομίλου, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται την Αρσεναλ στο Μάξιμιρ.

Τσέλσι και Λεβερκούζεν είναι τα λογικά φαβορί απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάτε Μπορίσοφ αντίστοιχα ενώ εξαιρετικά αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Πόρτο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Βαλένθια-Ζενίτ OTE Sport 6
Γάνδη-Λιόν
Λεβερκούζεν-Μπάτε Μπορίσοφ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αρσεναλv OTE Sport 5
Ντιναμό Κιέβου-Πόρτο
Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου OTE Sport 2
Ρόμα-Μπαρτσελόνα OTE Sport 3
Τσέλσι-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League πρόγραμμα 1η αγωνιστικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ