Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του 1.126 χιλιόμετρα μακριά μέσω Tinder [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του 1.126 χιλιόμετρα μακριά μέσω Tinder [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ξεκίνησε ως εφαρμογή για την εύρεση περιστασιακών σχέσεων στην περιοχή, αλλά το Tinder αποτέλεσε αφορμή για να βρει ο Τόμας τη γυναίκα της ζωής του 1.126 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Ο Τόμας στράφηκε στο Tinder για να βρει προσωρινή παρέα σε πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι στο Σικάγο 1.126 χιλιόμετρα από την πόλη του. Ωστόσο όταν η εφαρμογή του εμφάνισε την Γκρέις κι εκείνος της έστειλε μήνυμα ένα βράδυ που βαριόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, δεν είχε ιδέα ότι θα συναντούσε το κορίτσι των ονείρων του.

Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του 1.126 χιλιόμετρα μακριά μέσω Tinder [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και ενώ το ζευγάρι πέρασε τους πρώτους έξι μήνες της σχέσης πετώντας πέρα-δώθε για να βλέπονται μόνο κάθε Σαββατοκύριακο, τώρα ο έρωτας τους από απόσταση θα κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο ταξίδι, αφού οι δυο τους έφυγαν μαζί για την Κίνα.

Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του 1.126 χιλιόμετρα μακριά μέσω Tinder [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Σκότωνα την ώρα μου καθώς ταξίδευα για δουλειά στο Σικάγο. Επειδή βαριόμουν έστειλα μήνυμα σε μία κοπέλα που βρήκα στην εφαρμογή και μου άρεσε»

Το αποτέλεσμα ήταν από εκείνη την ημέρα του Μαρτίου που ξεκίνησαν να μιλάνε, το ζευγάρι να είναι ακόμα μαζί και τελικά αποφάσισαν να ταξιδέψουν μαζί μέχρι την Κίνα, κάτι που πραγματοποίησαν πριν από δύο ημέρες.

Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του 1.126 χιλιόμετρα μακριά μέσω Tinder [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα ταξίδι ζευγάρι Σικάγο Tinder
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ