Ο Φαλτσιανί έδωσε στικάκι με 8 ονόματα στους Ελληνες εισαγγελείς - iefimerida.gr

Ο Φαλτσιανί έδωσε στικάκι με 8 ονόματα στους Ελληνες εισαγγελείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από την κατάθεσή του στους Έλληνες εισαγγελείς ο Ερβέ Φαλτσιανί έδωσε και μέρος της...περιουσίας του. Ένα στικάκι, με στοιχεία που του ζητήθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν συνολικά σε 8 πρόσωπα.

Αυτά θα μπουν τώρα στο μικροσκόπιο της έρευνας της δικαιοσύνης, η οποία θα επιχειρήσει να διαπιστώσει εάν έχουν βάση οι καταγγελίες που μιλούν για εγκληματική οργάνωση καταθετών της λίστας Λαγκάρντ, που είχαν ως στόχο την νομιμοποίηση μαύρου χρήματος επιχειρηματιών και όχι μόνο.

Από το ηλεκτρονικό αρχείο του Φαλτσιανί, φέρεται να προκύπτουν κοινά πρόσωπα και εταιρίες που σε πολλές περιπτώσεις έπαιζαν το ρόλο διαμεσολαβητή στη διακίνηση χρηματικών ποσών.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι το κλιμάκιο των εισαγγελέων έκλεισε και άλλο ένα ραντεβού με τον Ερβέ Φαλτσιανί, αλλά αυτό θα γίνει μετά τις εκλογές.

Την ίδια ώρα, οι εισαγγελείς έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου δικαστικών συνδρομών με πρώτη τη Γαλλία, ενώ αναμένεται να στείλουν ανάλογα αιτήματα και σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερβέ Φαλτσιάνι στικακι εισαγγελείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ