Ο Ρόμπερτ Ντάουνι ζητά από το Χόλιγουντ να συγχωρήσει το Μελ Γκίμπσον [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι ζητά από το Χόλιγουντ να συγχωρήσει το Μελ Γκίμπσον [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό του φίλου και συναδέλφου του Μελ Γκίμπσον στάθηκε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ζητώντας από το Χόλιγουντ να τον συγχωρέσει για τα ατοπήματά του, ώστε να «αφοσιωθεί στην τέχνη του χωρίς ντροπή».

Ο Ντάουνι Τζούνιορ βραβεύτηκε την Παρασκευή με το βραβείο του American Cinematheque, το οποίο του απένειμε ο Μελ Γκίμπσον. Στην ομιλία του για την παραλαβή του βραβείου, ο «Iron Man» ανέφερε πως όταν εκείνος ήταν σε δύσκολη θέση εξαιτίας των προβλημάτων που είχε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ο Γκίμπσον ήταν εκείνος που του έδωσε στέγη και δουλειά και ζήτησε από το Χόλιγουντ να δείξει επιείκεια.

Ανέφερε μάλιστα αστειευόμενος πως το μόνο που του είχε ζητήσει τότε ο Γκίμπσον ήταν να βοηθήσει κάποια στιγμή και εκείνος κάποιον άλλο που θα τον είχε ανάγκη. «Δεν ήξερε τότε πως ο επόμενος θα ήταν αυτός ο ίδιος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ