Θρήνος στην κηδεία του 17χρονου στην Κάτω Αχαΐα [βίντεο] - iefimerida.gr

Θρήνος στην κηδεία του 17χρονου στην Κάτω Αχαΐα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι τον 17χρονο νεαρό, τον οποίο πυροβόλησε με καραμπίνα 15χρονος συμμαθητής του.

Βουβός πόνος και θλίψη επικρατεί σε ολόκληρη την πόλη, η οποία παρακολουθεί συγκλονισμένη από την Κυριακή τα τεκταινόμενα.

Τον 17χρονο ξεπροβόδισαν με χειροκροτήματα από το σπίτι του, με τους φίλους του να μεταφέρουν τη σορό του μέχρι την εκκλησία.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια του, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Στην πόλη υπάρχει ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, υπό τον φόβο επεισοδίων μετάξύ φίλων του δράση και του θύματος.

Ο 15χρονος θα οδηγηθεί την Τετάρτη ξανά στα δικαστήρια της Πάτρας για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του αν και την είχε ομολογήσει. Οπως δηλώνει αισθάνθηκε εξευτελισμένος μετά από καυγά του με τον 17χρονο, από τον οποίο είχε φύγει με ημίγυμνος, καθώς του είχε σκίσει τη μπλούζα.

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα 15χρονος 17χρονος κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ