Σε πολιτική επιστράτευση για τα σκουπίδια προχώρησε η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Σε πολιτική επιστράτευση για τα σκουπίδια προχώρησε η κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο όπλο της επιστράτευσης των δημοτικών υπαλλήλων και της επίταξης των απορριμματοφόρων οχημάτων και των φορτηγών όλων των δήμων της Περιφέρειας Αττικής βγάζει η κυβέρνηση από την φαρέτρα της προκειμένου να μαζέψει από τους δρόμους τους χιλιάδες τόνους σκουπιδιών και να αποτρέψει τους σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που δημοσιεύεται στο χτεσινό φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνηση, κυρήσσονται σε κατάσταση «πολιτικής κινητοποίησης» οι οδηγοί των απορριμματοφόρων οχημάτων και των φορτηγών οχημάτων όλων των δήμων της Περιφέρειας Αττικής. Παράλληλα με την ίδια απόφαση η κυβέρνηση εξουσιοδοτεί τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Περιφερειάρχη Αττικής να προβούν στην επίταξη των υπηρεσιών των οδηγών.

Στο ίδιο ΦΕΚ, ο υπουργός Εσωτερικών και ο υπουργός Δικαιοσύνης προχωρούν στην επίταξη των υπηρεσιών των οδηγών όλων των δήμων, καθώς και στην επίταξη όλων των φορτηγών και απορριματοφόρων που ανήκουν στους δήμους της Αττικής από τις 7.00 σήμερα το πρωί.

Η ευθύνη εκτέλεσης της πολιτικής επιστράτευσης ανατέθηκε στην Περιφέρεια Αττικής η οποία είναι αρμόδια πλέον για την έκδοση και επίδοση των «Φύλλων Επίταξης» στους οδηγούς.

Διαβάστε εδώ το ΦΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ