Eurobasket 2015: Μέσα ο Ρούντι Φερνάντεθ – Παίζει κόντρα στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Eurobasket 2015: Μέσα ο Ρούντι Φερνάντεθ – Παίζει κόντρα στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο άνθρωπος απέναντι στον οποίο έχουν εκνευριστεί τις περισσότερες φορές οι Έλληνες διεθνείς. Ο Ρούντι Φερνάντεθ ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση του και θα αγωνιστεί κανονικά στον προημιτελικό με την Ελλάδα, προσφέροντας ένα έξτρα όπλο στους Ισπανούς.

Η συμμετοχή του ήταν εξαιρετικά αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος τελευταία φορά διαπληκτίστηκε με τον Βασίλη Σπανούλη στον τελικό του Final-4, μετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αποψινή αναμέτρηση.

Η παρουσία του ακόμη και αν δεν βρίσκεται στο 100% της αγωνιστικής κατάστασης που θα επιθυμούσε, θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο ψυχολογικό κομμάτι των Ισπανών αφού είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, ο οποίος είτε αγωνιστικά είτε με τις εξωαγωνιστικές του αντιδράσεις γνωρίζει πως να λειτουργεί σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Πάου Γκασόλ, ο οποίος παρά τον τραυματισμό στη γάμπα και τις συστάσεις του ιατρικού επιτελείου, θα αγωνιστεί κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρούντι Φερνάντεθ Ισπανία Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ