Βενιζέλος ενημερώνει Παπούλια για «κούρεμα» και εξελίξεις - iefimerida.gr

Βενιζέλος ενημερώνει Παπούλια για «κούρεμα» και εξελίξεις

Κάρολος Παπούλιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα ενημερώσει τον Κάρολο Παπούλια για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 23 Οκτωβρίου.

Χθες ο κ.Βενιζέλος συναντήθηκε με τραπεζίτες, καθώς το ζήτημα του «κουρέματος» στις τιμές των κρατικών ομολόγων τίθεται πλέον επί τάπητος. Συνεπώς όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά και οι επιπτώσεις τους εξετάζονται σε συνεννόηση με τους τραπεζίτες. Σε αυτό το πλαίσιο κυμάνθηκε και

η χθεσινή συζήτηση του κ. Βενιζέλου με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο και κορυφαίους τραπεζίτες, μεταξύ αυτών, τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλη Ράπανο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank, Νίκο Νανόπουλο, τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα και τον διοικητή της ΑΤΕ, Θόδωρο Πανταλάκη. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων γύρω από τον άξονα της θωράκισης του εγχώριου τραπεζικού συστήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ