Champions League: Πρεμιέρα σήμερα στη φάση των ομίλων - Σούπερ ματς στο Μάντσεστερ - iefimerida.gr

Champions League: Πρεμιέρα σήμερα στη φάση των ομίλων - Σούπερ ματς στο Μάντσεστερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός. Απόψε, στις 21:45 16 ομάδες θα παραταχθούν σε οκτώ ευρωπαϊκά γήπεδα και ο ύμνος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα ηχήσει ξανά στα αυτιά των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

Η μεγάλη γιορτή ξεκινά ξανά. Με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπεί την Ελλάδα για μια ακόμη σεζόν και να ρίχνεται στη μάχη αύριο στο «Γ.Καραϊσκάκης» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου ενώ την ίδια ώρα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα αντιμετωπίσει την Αρσεναλ.

Το πρώτο «πιάτο» έρχεται όμως απόψε. Το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η Σίτι υποδέχεται την περσινή φιναλίστ Γιουβέντους ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά από την έδρα της κόντρα στην Σαχτάρ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους και δοκιμάζεται στο Αϊντχόφεν απέναντι στην PSV ενώ η κάτοχος του Europa League Σεβίλλη υποδέχεται την Γκλάντμπαχ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1ος Όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν – Μάλμε
Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ

2ος Όμιλος
PSV – Μάντσεστερ Γ.
Βόλφσμπουργκ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

3ος Όμιλος
Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπενφίκα – Αστάνα

4ος Όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι – Γιουβέντους
Σεβίλλη - Γκλάντμπαχ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League πρεμιέρα 1η αγωνιστικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ