Παναθηναϊκός: Στήριξη στον Αναστασίου αλλά και σκληρό μήνυμα από τον Αλαφούζο - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Στήριξη στον Αναστασίου αλλά και σκληρό μήνυμα από τον Αλαφούζο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη κριτική δέχεται ο Γιάννης Αλαφούζος για την απόφασή του να στηρίξει μια ακόμη φορά τον Γιάννη Αναστασίου και να τον διατηρήσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού μετά την ήττα από τον Πανιώνιο κλήθηκε να πάρει μια οριστική απόφαση προκειμένου να μην αιωρείται πλέον στην ατμόσφαιρα το «μένει-φεύγει» ο προπονητής. Ο Αναστασίου συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μάλιστα όπως παρουσιάζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Πράσινη», καλείται να πάρει δραστικές αποφάσεις έπειτα από εντολή του Αλαφούζου.

«Πάρε όποιες αποφάσεις θέλεις για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας» φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου στον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος έχει την συμπαράσταση τόσο του Τάκη Φύσσα όσο και του Λεωνίδα Βόκολου. Το βάρος των κακών εμφανίσεων πέφτει ξεκάθαρα στους παίκτες και δεν αποκλείεται ακόμη και ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Λεβαδειακό να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις τόσο στην 11άδα όσο και στην αποστολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ