Η «φαρμακερή» ατάκα Μεϊμαράκη στον σκηνοθέτη της ΕΡΤ: Ψήλωσες απότομα τον Τσίπρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η «φαρμακερή» ατάκα Μεϊμαράκη στον σκηνοθέτη της ΕΡΤ: Ψήλωσες απότομα τον Τσίπρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αρκετές φορές έριξε... φαρμακερές ατάκες, ενώ αίσθηση δημιούργησε όταν με έμμεση αιχμή προς την σκηνοθετική κάλυψη από την ΕΡΤ σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πιο ψηλός στα πλάνα που φαίνονται και οι δύο τους.

Μάλιστα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ «Θα παρακαλούσα τον σκηνοθέτη, επειδή βλέπω πιο ψηλό τον κ.Τσίπρα. Ψήλωσε πολύ ε; Ειπαμε εντάξει, να μας έχει ισοϋψείς. Ξέρετε πόση ώρα το παρακολουθώ ε; Δεν ήθελα να το πω».

Ο κ.Τσίπρας χαμογέλασε απαντώντας «Δεν έχει σημασία αυτό».

Η «φαρμακερή» ατάκα Μεϊμαράκη στον σκηνοθέτη της ΕΡΤ: Ψήλωσες απότομα τον Τσίπρα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πράγματι, για πολλή ώρα, το πλάνο της ΕΡΤ έδειχνε τον κ. Τσίπρα σε άλλο ύψος από τον κ. Μεϊμαράκη, στον οποίο είχε "κόψει" τουλάχιστον 10 πόντους!

Οπως αποκάλυψε το iefimerida.gr το θέμα του τηλεοπτικού πλάνου, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζονταν πιο κοντός από τον Αλέξη Τσίπρα, είχε απασχολήσει τους επιτελείς της ΝΔ. Το είχαν θέσει εξ αρχής στη διοίκηση της ΕΡΤ με το που ξεκίνησε το ντιμπέιτ και διορθώθηκε. Ωστόσο λίγο πριν το δεύτερο διάλειμμα, το πλάνο εμφανίστηκε εκ νέου, προκαλώντας την δημόσια αντίδραση του Ευ. Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Μεϊμαράκης ύψος ψηλός ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ