Η Κένταλ Τζένερ ξέχασε να κάνει αποτρίχωση -Η περίεργη λύση που βρήκε πριν ανέβει στην πασαρέλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κένταλ Τζένερ ξέχασε να κάνει αποτρίχωση -Η περίεργη λύση που βρήκε πριν ανέβει στην πασαρέλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάσα δεν προλαβαίνει να πάρει αυτό το διάστημα η Κένταλ Τζένερ, εξαιτίας των υποχρεώσεών της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να ξεχνά ακόμη και τα πιο βασικά για ένα μοντέλο. Οπως το να κάνει αποτρίχωση. Στο φορτωμένο πρόγραμμά της όμως, η Τζένερ κατάφερε να ξεκλέψει μία στιγμή και να καταφύγει σε μία... περίεργη λύση, για να εμφανιστεί περιποιημένη στην πασαρέλα.

Χρησιμοποιώντας μόνο ένα μπουκάλι νερό, το μοντέλο έκανε σχεδόν... στεγνό ξύρισμα στα πόδια της, στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Μάλιστα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει το βίντεο από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο Instagram, όπου κοιτάζει γελώντας την κάμερα ενώ περιποιείται τα καλλίγραμμα άκρα της.

«Τόση μόδα, δεν επαρκεί η εβδομάδα», έγραψε στην ανάρτησή της, προσθέτοντας, με hashtag, «Πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ