Ο Πούτιν με τζιν, ο Μπερλουσκόνι με Hogan, κάνουν βόλτες στην Κριμαία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Πούτιν με τζιν, ο Μπερλουσκόνι με Hogan, κάνουν βόλτες στην Κριμαία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πέρασε την ημέρα του, την προηγούμενη Παρασκευή, στην Κριμαία. Συνοδευόταν από έναν παλιό κολλητό του, τον «Καβαλιέρε» Σίλβιο Μπερλουσόνι.

Οι δυο τους επισκέφθηκαν το αρχαιολογικό μουσείο στην πόλη Bakhtchissaraï, ενώ έφτασαν ως τη Σεβαστούπολη, στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο Πούτιν ήταν ασυνήθιστα χαλαρός, με ξεβαμμένο παντελόνι τζιν και σπορ πουκάμισο, ενώ φορούσε δερμάτινα μοκασίνια. Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός ήταν καλύτερα ντυμένος, με μπλέιζερ και παπούτσια Hogan, μαυρισμένος και χαμογελαστός.

Ο Πούτιν με τζιν, ο Μπερλουσκόνι με Hogan, κάνουν βόλτες στην Κριμαία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Πούτιν με τζιν, ο Μπερλουσκόνι με Hogan, κάνουν βόλτες στην Κριμαία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ο πρώτος Ευρωπαίος πολιτικός που επισκέπτεται την Κριμαία από την ημέρα που την κατέλαβαν οι Ρώσοι.

Οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει καλέσει πολλές φορές τον Ρώσο Πρόεδρο να περάσει τις διακοπές του στην πολυτελή βίλα που διαθέτει στη Σαρδηνία, τη Villa Certosa. Τον περασμένο Ιούλιο, ο Καβαλιέρε είχε εξομολογηθεί ότι ο φίλος του ο Πούτιν ήταν έτοιμος να του χορηγήσει τη ρωσική υπηκοότητα και να τον διορίσει υπουργό Οικονομίας, την ώρα που στην Ιταλία «βρίσκεται στο περιθώριο των εξελίξεων».

Ο Πούτιν με τζιν, ο Μπερλουσκόνι με Hogan, κάνουν βόλτες στην Κριμαία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Πούτιν με τζιν, ο Μπερλουσκόνι με Hogan, κάνουν βόλτες στην Κριμαία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο Πούτιν με τζιν, ο Μπερλουσκόνι με Hogan, κάνουν βόλτες στην Κριμαία [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Τα λόγια αυτά του Μπερλουσκόνι είχαν δημοσιευτεί στην ιταλική εφημερίδα «Stampa», αλλά λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αναγκάστηκε να ανασκευάσει, λέγοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ επίσημη πρόταση για να αναλάβει ο Μπερλουσκόνι θέση στην κυβέρνηση.

Ο Πούτιν με τζιν, ο Μπερλουσκόνι με Hogan, κάνουν βόλτες στην Κριμαία [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ