Ο Ρανιέρι απέτυχε στην Ελλάδα αλλά τρελαίνει κόσμο στην Πρέμιερ Λιγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ρανιέρι απέτυχε στην Ελλάδα αλλά τρελαίνει κόσμο στην Πρέμιερ Λιγκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μπορεί να απέτυχε στο σύντομο πέρασμά του από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου όμως έχει τρελάνει κόσμο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ιταλός τεχνικός είδε την Λέστερ να πετυχαίνει μια απίστευτη ανατροπή κόντρα στην Αστον Βίλα και να φτάνει σε μια ακόμη νίκη.

Η Αστον Βίλα προηγήθηκε 2-0 και όλα έδειχναν ότι η Λέστερ θα γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Ομως οι παίκτες του Ρανιέρι όχι μόνο πίστεψαν ότι μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά κυνηγήσαν και τη νίκη, στην οποία έφτασαν με ήρωα τον Ντάιερ.

Ο Ρανιέρι, μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, απολαμβάνει τη μοναξιά της 2ης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από πέντε αγωνιστικές, με την ομάδα του να διαθέτει μάλιστα την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας μαζί με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ