Δίκη ΧΑ: Στον αέρα οι ενστάσεις των κατηγορουμένων - iefimerida.gr

Δίκη ΧΑ: Στον αέρα οι ενστάσεις των κατηγορουμένων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάγνωση του πολυσέλιδου κατηγορητηρίου με τις εγκληματικές ενέργειες των μελών της Χρυσής Αυγής προχώρησε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων, αφού νωρίτερα το δικαστήριο είχε απορρίψει την υποβολή της ένστασης που αφορά στη συνθήκη του Παλέρμο.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση των κατηγορουμένων δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης διότι όπως ορίζει η συνθήκη του Παλέρμο δεν έχει προκύψει οικονομικό όφελος στην υπόθεση. Το Δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε πως «δεν τίθεται θέμα ένστασης αλλά αφορά την ουσία της υπόθεσης».

Παρόντες για μια ακόμη φορά η μητέρα και ο πατέρας του Παύλου Φύσσα ο οποίος περιμένει με αγωνιά να καταθέσει όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του γιου του. Μάλιστα προ ημερών είχε ζητήσει να μην κωλυσιεργεί το δικαστήριο και να προχωρήσει στην ληψη της κατάθεσης του την οποία αναμένει εδώ και δυο χρόνια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσή Αυγή δίκη ΧΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ