Στην πόρτα της εξόδου ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό [βίντεο]

Βαρύ είναι το κλίμα για τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Η ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με το τραγικό λάθος του Λουκ Στιλ αλλά και η κακή εμφάνιση του τριφυλλιού, δρομολογούν εξελίξεις, οι οποίες μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι άμεσες.

Ο διπλός αποκλεισμός στην Ευρώπη, οι μέτριες εμφανίσεις και η ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έχουν αλλάξει εντελώς το κλίμα στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται πρώτη φορά τόσο κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους πράσινους. Ο Ελληνας τεχνικός δέχεται έντονη κριτική για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να καθοριστεί το μέλλον των δυο πλευρών.

Η κατάσταση στο τριφύλλι δείχνει μη αναστρέψιμη, αφού η ομάδα παρουσιάζεται ανέτοιμη, άνευρη, δίχως αγωνιστικό πλάνο εντός του γηπέδου, ζητήματα φυσικά για τα οποία φέρει ευθύνη η τεχνική ηγεσία. Το μέλλον του 42χρονου τεχνικού αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες αφού δεν είναι και λίγοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που πιέζουν τη διοίκηση για την αντικατάστασή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ