«Δίνουμε μάχη για να αποφύγουμε μια εθνική καταστροφή» - iefimerida.gr

«Δίνουμε μάχη για να αποφύγουμε μια εθνική καταστροφή»

υπουργικό συμβούλιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δραματικό τόνο έγινε η εισήγηση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο, ο οποίος τόνισε ότι δίνεται μία κρίσιμη μάχη για να αποφευχθεί μία εθνική καταστροφή.

«Δίνουμε μια κρίσιμη εθνική μάχη για να αποτρέψουμε μια εθνική καταστροφή αλλά και να βάλουμε τις βάσεις για μια διαφορετική Ελλάδα.Να βάλουμε τέλος στα ελλείμματα και να περάσουμε σε πλεονάσματα. Αναλάβαμε πολύ μεγαλύτερο βάρος από αυτό που μας αναλογεί, αρωγός μας η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας οι προσπάθειες της είναι άθλος.

Πολλοί επιχείρησαν να είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος παρά τα συστημικά προβλήματα και πέραν της Ελλάδας.Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο καμπή μετά τις αποφάσεις του Ιουλίου που διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε.Στόχος να καταλήξουμε σε μια οριστική λύση να τελειώνουμε με την αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας.Ατού η συνεχής και σκληρή διαπραγμάτευση και οι θυσίες του ελληνικού λαού.Λόγω των κρίσιμων εσωτερικών στιγμών πρέπει το εσωτερικό μέτωπο να είναι αρραγές,δεν περισσεύει κανείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ