Η κόρη της Εμα Τόμσον με το ελληνικό όνομα που εγκατέλειψε το σχολείο λόγω bullying [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη της Εμα Τόμσον με το ελληνικό όνομα που εγκατέλειψε το σχολείο λόγω bullying [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η Εμα Τόμσον έβγαλε την έφηβη κόρη της από το ελίτ δημόσιο σχολείο για να κάνει μαθήματα στο σπίτι, κατηγόρησε το στείρο τυπικό εκπαιδευτικό σύστημα. Ομως τώρα η 15χρονη κόρη της αποκαλύπτει την αλήθεια.

Οπως εξηγεί η Γαία, που πήρε το όνομα της από την αρχαιοελληνική θεότητα της Γης, ένας από τους λόγους που έφυγε από το σχολείο ήταν γιατί υπέστη bullying από τους συμμαθητές της, που την έλεγαν «φρικιό» και «χίπισσα»

Η έφηβη εξηγεί ότι τα σχόλια ξεκίνησαν από τους συμμαθητές της στο 6235 λιρών το χρόνο σχολείοτης, το Highgate στο βόρειο Λονδίνο, όταν ξεκίνησε εκστρατεία κατά της κλιματικής αλλαγής, ακολουθώντας τα βήματα της διάσημης μητέρας της.

Πήγε ταξίδι με μια εκστρατεία της Greenpeace στον Αρκτικό Κύκλο μαζί με τη μητέρα της το περασμένο έτος. Οπως είπε στη DailyMail «Οταν γύρισα πίσω, πολλά παιδιά της ηλικίας μου, με αποκαλούσαν χίπισσα, και με θεωρούσαν θλιβερή που μοίραζα φυλλάδια για την κλιματική αλλαγή τα Σαββατοκύριακα».

«Προσπάθησα να κάνω τους ανθρώπους να ακούσουν. Είναι γελοίο τρόπο να σε αποκαλούν φρικιό και χίπισσα επειδή ενδιαφέρεσαι για αυτό. Υπήρχαν πολλοί λόγοι για τους οποίους έφυγα από το σχολείο, αλλά αυτό ήταν ο βασικότερος»

Η Εμα Τόμσον και ο επί 12 χρόνια σύζυγός της και επίσης ηθοποιός Γκρεγκ Γουάιζ πήραν τη Γαία από το σχολείο νωρίτερα αυτό το χρόνο. Από τότε μελετάει με ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς σε μια ειδικά διαμορφωμένη τάξη στον κήπο του πατρικού της σπιτιού στο Γουέστ Χάμπστεντ.

Μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο η Γαία και η μητέρα της διαδήλωσαν μαζί με την Greenpeace έξω από τα κεντρικά γραφεία της Shell στο South Bank του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν κατά των γεωτρήσεων στην Αρκτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έμα Τόμσον κόρη ΓΑΊΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ