Σκηνές από ταινία στο Ελ.Βενιζέλος με τη σύλληψη Σέρβου καταζητούμενου – Είχε ντυθεί μοναχός - iefimerida.gr

Σκηνές από ταινία στο Ελ.Βενιζέλος με τη σύλληψη Σέρβου καταζητούμενου – Είχε ντυθεί μοναχός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», 34χρονος υπήκοος Σερβίας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης των σερβικών αρχών, για ανθρωποκτονία.

Ο 34χρονος, ο οποίος ήταν ντυμένος ως... ορθόδοξος μοναχός, αφίχθη την περασμένη Τετάρτη στον Αερολιμένα Αθηνών, προερχόμενος από Ταϋλάνδη, μέσω Ντόχα Κατάρ. Κατά τον έλεγχο, επέδειξε πλαστό διαβατήριο σλοβενικών αρχών. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, ταυτοποιήθηκαν τα πραγματικά στοιχεία του και εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, ο 34χρονος κατηγορείται ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2009, στο Βελιγράδι, από κοινού με άλλα άτομα, επιτέθηκε σε ομάδα Γάλλων πολιτών τους οποίους και ξυλοκόπησαν. Με τον τρόπο αυτό προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες σε έναν Γάλλο υπήκοο, ο οποίος μετά από λίγες ημέρες κατέληξε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ