Με 9.832 διαρκείας η ΑΕΚ και Μάνταλο-Κορδέρο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα - iefimerida.gr

Με 9.832 διαρκείας η ΑΕΚ και Μάνταλο-Κορδέρο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2015/16 ολοκληρώθηκε σήμερα με το νούμερο να φτάνει στα 9.832 διαρκείας.

Νούμερο που δεν ενθουσιάζει λόγω της επιστροφής στην Super League, αλλά σίγουρα είναι μια καλή και σταθερή βάση φιλάθλων τα τελευταία χρόνια. Διότι η ΑΕΚ δεν έφτασε ούτε 12.855 διαρκείας της Γ' εθνικής, αλλά ξεπέρασε τα 8.500 διαρκείας πέρυσι. Ωστόσο, το μεγάλο στοίχημα είναι να φέρει τον πολύ κόσμο η ομάδα με την εικόνα και τις νίκες της στο γήπεδο, για να έχει την πολύ όμορφη εικόνα των πρόσφατων αγώνων με την Σεβίλλη και τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.

Και αρκετό κόσμο περιμένουν στην ΑΕΚ και την Κυριακή. Η Ενωση υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει στην διάθεση του τόσο τον Μάνταλο, όσο και τον Κορδέρο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντιντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης, Κρισάντους και Μπουονανότε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ