Αγιασμός με 21 σχολεία κλειστά στην Μυτιλήνη - iefimerida.gr

Αγιασμός με 21 σχολεία κλειστά στην Μυτιλήνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με 21 κλειστά σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έγινε σήμερα ο αγιασμός στη Λέσβο.

Κενές παραμένουν περισσότερες από 200 θέσεις δασκάλων και νηπιαγωγών και αυτό σημαίνει ότι δεν θα λειιτουργήσουν, τουλάχιστον έως το τέλος Σεπτεμβρίου, 18 νηπιαγωγεία και τρία δημοτικά σχολεία του νησιού.

Συγκεκριμένα, σήμερα δεν χτύπησε το κουδούνι στα δημοτικά σχολεία Βατούσσας, Μεγαλοχωρίου, και Σιγρίου και τα νηπιαγωγεία Τρύγωνα, Μεγαλοχωρίου, Μεσαγρού, Βρύσας, Μυστεγνών, Κάπης, Λισβορίου, Νέων Κυδωνιών, Σκοπέλου, Αγίας Παρασκευής, Πέτρας, Σιγρίου, Σκουτάρου, Στύψης, Σκαμιάς, Χιδήρων, στη Λήμνο του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Ευστρατίου.

«Να φέρουν πίσω στα σχολεία όλους εκείνους που κατέχουν οργανικές θέσεις και βρίσκονται αποσπασμένοι σε γραφεία. Μπορεί να είναι μόλις 13 τα παιδιά στο χωριό, έχουν, όμως, το ίδιο δικαίωμα στην εκπαίδευση με όλα τα παιδιά» τόνισε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο πρόεδρος του Σιγρίου, Χρήστος Λεοντής. Σημειώνεται, ότι στο Σίγρι δεν λειτούργησαν ούτε το δημοτικό σχολείο ούτε το νηπιαγωγείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μυτιλήνη κλειστά σχολεία κενά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ