Υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας η Τόνια Αντωνίου - iefimerida.gr

Υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας η Τόνια Αντωνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πλέον απαιτητική εκλογική περιφέρεια της Β' Αθήνας κλήθηκε τελικά να συνδράμει η πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ, Τόνια Αντωνίου στην μη εκλόγιμη όμως, προτελευταία θέση του ψηφοδελτίου.

Η Τόνια Αντωνίου δεν εξελέγη βουλευτής στις τελευταίες εκλογές αλλά διεκδικεί δυναμικά κορυφαίο ρόλο στο ΠΑΣΟΚ. Το 2015 εξελέγη εκ νέου μέλος στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος.

Υπήρξε μεταξύ των υποστηρικτών του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά στήριξε την εκλογή της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του κόμματος και συνδράμει στα «ανοίγματα» του ΠΑΣΟΚ προς τον κεντροαριστερό χώρο. Με ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την Νεολαία του κόμματος (υπήρξε γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ η ίδια), η Τόνια Αντωνίου θα δώσει την εκλογική μάχη της 20ής Σεπτεμβρίου με όλες της τις δυνάμεις.
Στη μάχη και στα ψηφοδέλτια μπαίνουν πολλοί πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι απαραίτητα σε εκλόγιμη θέση.

Για παράδειγμα στην πολυπληθέστερη εκλογική περιφέρεια, στη Β' Αθήνας, κατεβαίνει ξανά με το ΠΑΣΟΚ ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος θα κλείσει το ψηφοδέλτιο ενώ την επανεκλογή τους στην ίδια περιοχή διεκδικούν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Πύρρος Δήμας κ.ά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ