Μυθική απάντηση Ζουράρι: Γιατί να ψηφίσει κάποιος ΑΝΕΛ ή εμένα; Ιδέα δεν έχω... - iefimerida.gr

Μυθική απάντηση Ζουράρι: Γιατί να ψηφίσει κάποιος ΑΝΕΛ ή εμένα; Ιδέα δεν έχω...

 Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον δικό του ιδιόρρυθμο τρόπο απάντησε ο Κώστας Ζουράρις στο πιο... φυσιολογικό ερώτημα σε υποψήφιο με ένα κόμμα ενόψει εκλογών: Γιατί να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ και τον ίδιο.

«Γιατί να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ σε αυτές τις εκλογές; Θα είμαι σύντομος: Ιδέα δεν έχω! Γιατί να ψηφίσει Ζουράρι; Ιδέα δεν έχω επίσης!» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, σε υνέντευξη που παραχώρησε στον Real Fm 107.1.

Οταν το σκέφτηκε λίγο καλύτερα πάντως, βρήκε την απάντηση: «Γιατί είναι ο Ζουράρις. Ξέρουν ποιος είμαι, τι έχω κάνει, πόσα βιβλία έχω γράψει, τα χρόνια διδασκαλίας που έχω, τι ελληνικά ασκώ, τι αντάρτικο έχω κάνει, τι στρατοδικεία έχω περάσει. Να γιατί πρέπει να ψηφίσει κάποιος Ζουράρι».

Οσο για το αν θα ήθελε να υπουργοποιηθεί, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν έχω καμία ειδικότητα σε κανένα υπουργείο, οπότε δε κάνω για υπουργός» για να προσθέσει σκωπτικά: «Το μόνο πόστο για το οποίο κάνω, γιατί δε χρειάζεται ειδικότητα, είναι η θέση του πρωθυπουργού. Μόνο για πρωθυπουργός κάνω γιατί δεν έχω καμία ειδικότητα σε τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Κώστας Ζουράρις ΑΝΕΛ.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ