Κουπέ SUV και από τη Skoda - iefimerida.gr

Κουπέ SUV και από τη Skoda

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Skoda θέλει να διευρύνει τη γκάμα των SUV της και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του www.carzine.gr εξελίσσει ένα νέο μοντέλο, που θα ανήκει στην όλο και πιο δημοφιλή υπο- κατηγορία των κουπέ.

Κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί το 2017, ο εξωτερικός του σχεδιασμός θα είναι επηρεασμένος από αυτόν του Superb, ενώ ο στόχος των designers της μάρκας είναι και να διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικό των off roaders αλλά και να είναι αρκετά σπορτίφ.

Το εσωτερικό αναμένεται, σύμφωνα με την παράδοση αλλά και τη φιλοσοφία της Skoda, άνετο και αισθητικά δεν θα διαφοροποιείται από αυτόν των άλλων μοντέλων της μάρκας.

Οι κινητήρες θα είναι τετρακύλινδροι, βενζίνης και πετρελαίου και θα συνδυάζονται τόσο με χειροκίνητα όσο και με αυτόματα κιβώτια. Για το μέλλον πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείεται και μια plug-in υβριδική εκδοχή.

Κουπέ SUV και από τη Skoda | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουπέ SUV αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ