Η σούπερ Lamborghini της έκθεσης της Γενεύης θα λέγεται Centenario LP770-4 - iefimerida.gr

Η σούπερ Lamborghini της έκθεσης της Γενεύης θα λέγεται Centenario LP770-4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ερχόμενο Απρίλιο, πιο συγκεκριμένα στις 28, συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του Ferrucio Lamborghini, ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας κατασκευής υπερ- αυτοκινήτων.

Η οποία για να τιμήσει το γεγονός, αλλά και για να δημιουργήσει άλλο ένα συλλεκτικό μοντέλο, από αυτά που φεύγουν εν ριπή οφθαλμού και χρεώνονται ανήθικα ακριβά, θα παρουσιάσει στην επόμενη έκθεση της Γενεύης, το Μάρτιο του 2016, την επετειακή Centenario LP770-4.

Η κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή εμφάνιση θεωρείται δεδομένη, ενώ θα κινείται από τον V12 των 6.500 κυβικών της μάρκας, που για την περίσταση θα αποδίδει 770 άλογα. Παράλληλα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση του βάρους, προκειμένου το 0-100 να έρχεται σε μόλις 2,7 δεύτερα και η τελική του να φτάνει τα 350.

Οι φήμες λένε πως η Centenario θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 μονάδες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για κλειστές ή ανοιχτές εκδόσεις της, ενώ η τιμή της θα ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ίσως και να τιμολογηθεί στα επίπεδα της Veneno, που ξεκινούσε ως κουπέ από τα 3,3 εκατομμύρια.

Η σούπερ Lamborghini της έκθεσης της Γενεύης θα λέγεται Centenario LP770-4 | iefimerida.gr 0
Η σούπερ Lamborghini της έκθεσης της Γενεύης θα λέγεται Centenario LP770-4 | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lamborghini αυτοκίνητο έκθεση Γενεύης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ