Η Bentley έβγαλε τζιπ! Το πολυτελές αμάξι των 230.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Bentley έβγαλε τζιπ! Το πολυτελές αμάξι των 230.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H γνωστή εταιρία αυτοκινήτων Bentley «έδωσε» στην κυκλοφορία το νέο της μοντέλο 4Χ4,το Bentayga, που άνετα μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει την κορωνίδα της πολυτέλειας και του στυλ.

Με άνετο εσωτερικό, δερμάτινα καθίσματα, οθόνη πλοήγησης 8 ιντσών δίνει στον οδηγό την αίσθηση ότι βρίσκεται περισσότερο στο σαλόνι του πάρα σε καμπίνα τετραθέσιου τζιπ.

Η Bentley έβγαλε τζιπ! Το πολυτελές αμάξι των 230.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η πολυτέλεια του ωστόσο δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την οδηγική του ποιότητα. Με ταχύτητα επιτάχυνσης τα 100 χιλιόμετρα σε 4 δεύτερα και τελική ταχύτητα τα 300 χλμ/ω δίνει στην οδηγική πολυτέλεια άλλο νόημα.

Η Bentley έβγαλε τζιπ! Το πολυτελές αμάξι των 230.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η Bentley έβγαλε τζιπ! Το πολυτελές αμάξι των 230.000 ευρώ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Οποιοι επιθυμούν να το αποκτήσουν θα χρειαστεί να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη, αφού η τιμή του φθάνει τις 230.000 ευρώ.

Η «τσουχτερή» τιμή του παρόλα αυτά δεν αποθαρρύνει τους ενδιαφερόμενος που έχουν μπει ήδη σε λίστα για την παραγγελία του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bentley Bentayga αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ