Δίπλα στον Ρούνεϊ ο μικρός γιος του Μπέκαμ - Στη βραδιά του ιστορικού ρεκόρ για την Αγγλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Δίπλα στον Ρούνεϊ ο μικρός γιος του Μπέκαμ - Στη βραδιά του ιστορικού ρεκόρ για την Αγγλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραδιά στο «Γουέμπλεϊ» ήταν γεμάτη συγκινήσεις. Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέρασε στην 1η θέση των σκόρερ όλων των εποχών με την εθνική Αγγλίας ενώ λίγο νωρίτερα τον αρχηγό της ομάδας συνόδεψε στον αγωνιστικό χώρο ο γιος ενός πρώην αστέρα της στρογγυλής θεάς, του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το παιχνίδι απέναντι στην Ελβετία θα αποτελούσε ορόσημο. Ο Ρούνεϊ χρειαζόταν ένα γκολ για να ξεπεράσει τον σπουδαίο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ και το πέτυχε ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι.

Ηταν όμως και η βραδιά που ο Ρομέο Μπέκαμ θα απολάμβανε το δώρο για τα 13α γενέθλιά του. Ο στοργικός πατέρας, Ντέιβιντ, παραδέχθηκε στην τηλεόραση της ITV ότι έβαλε όποιο «μέσο» είχε στην ομοσπονδία ώστε αυτός να συνοδεύσει τον Ρούνεϊ στην είσοδο των δύο ομάδων, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του κάνει το καλύτερο δώρο αλλά και να τιμήσει τον Ρούνεϊ. Εκμυστηρεύθηκε άλλωστε πως ήταν σίγουρος για το 50ο γκολ του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα δημιουργούσε το νέο ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

Δίπλα στον Ρούνεϊ ο μικρός γιος του Μπέκαμ - Στη βραδιά του ιστορικού ρεκόρ για την Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

O μικρός χαμογελούσε διαρκώς μόνο και μόνο επειδή περπατούσε δίπλα στον αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας του όμως τη θέση των γέλιων πήραν τα δάκρυα συγκίνησης όταν ο Ρούνεϊ ευστόχησε στο πέναλτι και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την ομάδα της Αγγλίας.

Δίπλα στον Ρούνεϊ ο μικρός γιος του Μπέκαμ - Στη βραδιά του ιστορικού ρεκόρ για την Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Δίπλα στον Ρούνεϊ ο μικρός γιος του Μπέκαμ - Στη βραδιά του ιστορικού ρεκόρ για την Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Δίπλα στον Ρούνεϊ ο μικρός γιος του Μπέκαμ - Στη βραδιά του ιστορικού ρεκόρ για την Αγγλία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ