Παρέμβαση από την Αντζελίνα Τζολί στη Βουλή των Λόρδων κατά των τζιχαντιστών [εικόνες] - iefimerida.gr

Παρέμβαση από την Αντζελίνα Τζολί στη Βουλή των Λόρδων κατά των τζιχαντιστών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί, έχοντας αποδείξει σε αρκετές περιστάσεις την κοινωνική της ευαισθησία και δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη στο θέμα των ISIS και στην απάνθρωπη συμπεριφορά τους στις γυναίκες της Μέσης Ανατολής.

Η ηθοποιός σε ομιλία της σε κτίριο της Βουλής των Λόρδων στην Μεγάλη Βρετανία, αποκάλυψε με στοιχεία ότι ο βιασμός των γυναικών στις περιοχές που κατακτούν οι ISIS αποτελεί μέρος της ίδια τους της πολιτικής και νομιμοποιείται από την ίδια τους την ιδεολογία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι ότι είναι πέρα από κάτι που έχουμε ξαναδεί. Αυτό είναι πραγματικά η πολιτική τους».

Παρέμβαση από την Αντζελίνα Τζολί στη Βουλή των Λόρδων κατά των τζιχαντιστών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Παρέμβαση από την Αντζελίνα Τζολί στη Βουλή των Λόρδων κατά των τζιχαντιστών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Τζόλι, όντας υπέρμαχη των ανθρωπίνων δικαιωματικών, είχε επισκεφθεί στο παρελθόν τις περιοχές όπου οι τζιχαντιστές είχαν επιτεθεί, βιώνοντας οδυνηρές στιγμές, αφού εκεί γνώρισε κορίτσια που από την ηλικία των επτά χρόνων είχαν βιαστεί και κακοποιηθεί βάναυσα.

Συνεχίζοντα την ομιλία της επισήμανε ότι οι ISIS χρησιμοποιούν το βιασμό ως το «πιο αποτελεσματικό όπλο» λέγοντας ότι στις περιοχές που κατακτούν δεν αφήνουν μόνο υλικές ζημιές άλλα και ανθρώπινα συντρίμμια.

Παρέμβαση από την Αντζελίνα Τζολί στη Βουλή των Λόρδων κατά των τζιχαντιστών [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η ακτιβίστρια ηθοποιός ζήτησε την στήριξη της Βουλής των Λόρδων καθώς ηγείται μιας παγκόσμιας εκστρατείας με φορείς από μη κυβερνητικές οργανώσεις σε 100 χώρες που προωθούν τα δικαιώματα των ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα σεξουαλική βίας σε αυτές τις περιοχές.

Παρέμβαση από την Αντζελίνα Τζολί στη Βουλή των Λόρδων κατά των τζιχαντιστών [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ