Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη Μύκονο: Λίγα λεπτά πριν ο μπράβος ξυλοκοπήσει τον 31χρονο Κύπριο [εικόνα] - iefimerida.gr

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη Μύκονο: Λίγα λεπτά πριν ο μπράβος ξυλοκοπήσει τον 31χρονο Κύπριο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κωματώδη κατάστσαση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 31χρονος Κύπριος Βαγγέλης Πέππος, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από μπράβο έξω από το Super Paradise της Μυκόνου.

Μάλιστα, η σύζυγος του 31χρονου πόσταρε στο λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία, λίγα λεπτά πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του άνδρα της, στην οποία απεικονίζεται μαζί του, και με την παρεά τους, να διασκεδάζουν στο γνωστό club της Μυκόνου. Ολοι τους, χαμογελαστοί και ξέγνοιαστοι αποχαιρετούν το καλοκαίρι και γιορτάζουν το τέλος της σεζόν στο Νησί των Ανέμων.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη Μύκονο: Λίγα λεπτά πριν ο μπράβος ξυλοκοπήσει τον 31χρονο Κύπριο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Λίγα λεπτά αργότερα ο 31χρονος διαπληκτίστηκε με άλλο θαμώνα του μαγαζιού.Τότε, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, άνδρας της ασφάλειας του μαγαζιού τον έβγαλε έξω, ενώ δεύτερος μπράβος τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε με μανία στο έδαφος.

«Δεν μας άφηναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε “έχω τη γυναίκα μου μέσα” κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος […]» είπε στο Star ο Χρήστος Λάσκας, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος και πρόσθεσε: «Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι».

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης, ο 25χρονος Μανώλης που εργαζόταν ως σεκιούριτι στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας γνωστού διεθνούς πυγμάχου, παρουσιάστηκε χθες Τρίτη, αυτοβούλως στις αρχές και αφέθηκε ελεύθερος, για να απολογηθεί εντός 48 ωρών. Ο 25χρονος αντιμετωπίζει από κοινού κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για βαριές σωματικές βλάβες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Πέππος Μύκονος μπράβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ