Εικόνες ντροπής: Οπερατέρ στην Ουγγαρία έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα και κλώτσησε παιδιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Εικόνες ντροπής: Οπερατέρ στην Ουγγαρία έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα και κλώτσησε παιδιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο προκάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι εικόνες της απάνθρωπης συμπεριφοράς μίας γυναίκας οπερατέρ στην Ουγγαρία, απέναντι σε πρόσφυγες.

Η οπερατέρ του N1TV βρισκόταν μαζί με άλλους δημοσιογράφους στο προσωρινό καταυλισμό, στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία, τη στιγμή που αστυνομικοί κυνηγούσαν πρόσφυγες. Κάποια στιγμή, μέσα στην αναστάτωση, η γυναίκα δεν δίστασε να βάλει τρικλοποδιά σε έναν άνδρα που έτρεχε κρατώντας στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί, με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος.

Μάλιστα, η ίδια έχει καταγραφεί να κλωτσάει τους πρόσφυγες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, στο ίδιο σημείο. Η συμπεριφορά της καταδικάστηκε από αμέτρητους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα το N1TV να ανακοινώσει πως τερμάτισε τη συνεργασία του με την οπερατέρ, χαρακτηρίζοντας ως μη αποδεκτή τη συμπεριφορά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οπερατέρ Ουγγαρία πρόσφυγας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ