«Αγαπητοί, χοντροί άνθρωποι» -Ενα βίντεο που πόνεσε και έκανε πολλούς να κλάψουν [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

«Αγαπητοί, χοντροί άνθρωποι» -Ενα βίντεο που πόνεσε και έκανε πολλούς να κλάψουν [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Nicole Arbour είναι Youtuber και κωμική ηθοποιός από την Αμερική. Ως σήμερα δεν έκανε κακό σε κανέναν και ζούσε ήσυχα τη ζωή της. Αλλά την τελευταία εβδομάδα ανέβασε ένα βίντεο που έκανε πολλούς να κλάψουν.


Το βίντεό της αποκαλείται Dear Fat People (Αγαπητοί Χοντροί Ανθρωποι) και εκεί επιτίθεται άγρια στους υπέρβαρους.

«Αγαπητοί, χοντροί άνθρωποι» -Ενα βίντεο που πόνεσε και έκανε πολλούς να κλάψουν [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0


«Οταν ένας χοντρός δεν μπορεί να μπει σε ένα μαγαζί εξαιτίας του βάρους του και το αποκαλεί αυτό «διάκριση», θέλω να του πω «Οχι, συμβαίνει επειδή είσαι πολύ χοντρός και επειδή πρέπει να σταματήσεις να τρως», λέει χαρακτηριστικά.
Η κωμικός εξηγεί με τον δικό της τρόπο γιατί το 35% των Αμερικανών που είναι υπέρβαροι με πολλά κιλά (τους χαρακτηρίζει κήτη), δεν πρέπει να νιώθουν ότι τους ντροπιάζουν και ότι τους διαπομπεύουν για το βάρος τους, επειδή ουσιαστικά προκαλούν ζημιά στην υγεία τους.
Το βίντεό της είναι τόσο άγριο που ακόμη και το Youtube αποφάσισε να το κατεβάσει. Αλλά είναι πάντα διαθέσιμο στην σελίδα της στο facebook στην οποία τα κλικ ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια!
Στο youtube υπάρχουν δεκάδες βίντεο όπου απλοί άνθρωποι της απαντούν και εκφράζουν την οργή τους. Και ξεσπούν ακόμα και σε κλάματα. Μια υπέρβαρη ηθοποιός, η Whitney Way Thore, η οποία εμφανίζεται στο σόου του TLC «My Big Fat Fabulous Life» - δημοσίευσε ένα βίντεο αντίδρασης στο αρχικό βίντεο της Αbour, όπου μιλά για τις επιπτώσεις της διαπόμπευσης του σώματος.

Δείτε το βίντεο όπου η Νικόλ «κράζει» τους χοντρούς:

Και μια από τις απαντήσεις εναντίον της, με πολλά δάκρυα:

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ασκήσει σκληρή κριτική στην Arbour για τις απόψεις της σχετικά με την παχυσαρκία, υπάρχουν και κάποιοι που την στηρίζουν.

Ο YouTuber skagg3 δημοσίευσε ένα βίντεο την Κυριακή με το οποίο στηρίζει την κωμικό λέγοντας: Δεν μπορούμε να κάνουμε πλάκα με την παχυσαρκία, αλλά όπως φαίνεται μπορούμε να αστειευόμαστε με το AIDS, τον καρκίνο, τις εξαρτήσεις, τον αλκοολισμό - ο κατάλογος των πραγμάτων με τα οποία αστειευόμαστε καθημερινών είναι ατελείωτος.

Η Νικόλ είναι πάντως πρώτη φάτσα στο ίντερνετ, πανέμορφη και πολύ αδύνατη:

«Αγαπητοί, χοντροί άνθρωποι» -Ενα βίντεο που πόνεσε και έκανε πολλούς να κλάψουν [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1
«Αγαπητοί, χοντροί άνθρωποι» -Ενα βίντεο που πόνεσε και έκανε πολλούς να κλάψουν [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2
«Αγαπητοί, χοντροί άνθρωποι» -Ενα βίντεο που πόνεσε και έκανε πολλούς να κλάψουν [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χοντροί άνθρωποι Νικόλ κωμικός πόνεσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ