Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα στη Μύκονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα στη Μύκονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος. Την ίδια ώρα, έρχεται στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από το Super Paradise της Μυκόνου.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Κυριακής. Ολα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος Κύπριος τουρίστας, ενώ διασκέδαζε στο γνωστό beach bar της Μυκόνου με τη σύζυγό του και την παρέα τους, διαπληκτίστηκε με έναν άλλον Κύπριο, κάτοικο Βρετανίας, θαμώνα. Τότε, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, άνδρας της ασφάλειας του μαγαζιού τον έβγαλε έξω, ενώ δεύτερος μπράβος τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε με μανία στο έδαφος.

«Δεν μας άφηναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε “έχω τη γυναίκα μου μέσα” κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος […]» είπε στο Star ο Χρήστος Λάσκας, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος και πρόσθεσε: «Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι».

Από το Star είναι και το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του νεαρού Κύπριου:

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από το μπαρ της Μυκόνου, από το οποίο αναμένεται να προκύψουν πολύτιμα στοιχεία για το ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου.

Το πρωί της Τρίτης ο άνθρωπος της ασφάλειας του μπιτς μπαρ που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Κύπριου παρουσιάστηκε αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του στις αρχές.

Εν τω μεταξύ, ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Μύκονο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

O Bαγγέλης Πέππος με τη σύζυγό του:

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα στη Μύκονο [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα στη Μύκονο [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα στη Μύκονο [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου τουρίστα στη Μύκονο [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Πέππος Μύκονος ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ