Ο Βουγιούκας ζήτησε συγγνώμη για την... Εθνική Μυκόνου [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Βουγιούκας ζήτησε συγγνώμη για την... Εθνική Μυκόνου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αντίθετη πορεία που διαγράφουν η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου συγκριτικά με την Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια στα social media και ένα από αυτά ήρθε από τον Ιαν Βουγιούκα με μια φωτογραφία. Ο Ελληνας αθλητής όμως έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου.

Ο Βουγιούκας πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, η οποία κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες στα social media και έκανε τη σύγκριση ανάμεσα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και την Εθνική ομάδα μπάσκετ χαρακτηρίζοντας την πρώτη ως Εθνική ομάδα Μυκόνου.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και έπειτα από την κατακραυγή του κόσμου, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, τονίζοντας ότι ήταν μια λανθασμένη απόφασή του να μοιραστεί τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αυτή ήταν η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ο Βουγιούκας ζήτησε συγγνώμη για την... Εθνική Μυκόνου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ίαν Βουγιούκας συγγνώμη Εθνική Ομάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ