Ολυμπιακός: Βγαίνουν τα εισιτήρια με την Μπάγερν Μονάχου - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Βγαίνουν τα εισιτήρια με την Μπάγερν Μονάχου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν Μονάχου. Ανάρπαστα τα περίπου 5,000 κομμάτια που βγαίνουν σήμερα στη διάθεση του κοινού.

Με τα εισιτήρια διαρκείας να έχουν φτάσει τα 21,000, οι φίλοι του Ολυμπιακού ήξεραν εξαρχής ότι σε τόσο μεγάλα παιχνίδια θα έπρεπε να δώσουν «μάχη» για να βρουν ένα μαγικό χαρτάκι. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ βγάζει σήμερα στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπάγερν, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Συνολικά πρόκειται να βγουν 5000 εισιτήρια αλλά ή ζήτησή τους είναι πολύ μεγάλη. Η ώρα διάθεσης τους έχει οριστεί για τις 10 το πρωί μέσω διαδικτύου.

Τα «μαγικά χαρτάκια» κοστίζουν 30, 50, 60, 125 και 350 ευρώ και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί μέχρι δύο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει κάποιος ένα εισιτήριο είναι η κάρτα φιλάθλου η τιμή της οποίας παραμένει στα 10 ευρώ αλλά και η δήλωση του ΑΜΚΑ , κάτι που συμβαίνει μετά το νέο αθλητικό νόμο που ψηφίστηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ