Νέο σημείο καταγραφής προσφύγων στην Μυτιλήνη [εικόνα] - iefimerida.gr

Νέο σημείο καταγραφής προσφύγων στην Μυτιλήνη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αποσυμφόρησης της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στην πόλη της Μυτιλήνης, οι Αρχές χθες το βράδυ έθεσαν σε λειτουργία ένα νέο σημείο καταγραφής στο οποίο μπορούν να απευθυνθούν οι πρόσφυγες.

Εκατοντάδες ήταν αυτοί που κατέφυγαν στο σημείο περιμένοντας μάλιστα όλο το βράδυ προκειμένου να καταφέρουν να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το επόμενο πλοίο προς την Αθήνα.

Νέο σημείο καταγραφής προσφύγων στην Μυτιλήνη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το νέο σημείο στο οποίο μπορούν να καταγράφουν οι πρόσφυγες βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στον αθλητικό χώρο «Γεώργιος Σκούφος» στο ΕΠΑΛ της Καλλιθέας Μυτιλήνης.

Συν τοις άλλοις δύο ακόμα ενέργειές αποσκοπούν να δώσουν μια προσωρινή λύση το πρόβλημα της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες ενεργοποιούνται μέχρι το τέλος της εβδομάδας δύο στρατόπεδα στη Βόρεια Λέσβο (σε Κλειώ και Πέτρα) και θα χρησιμοποιηθεί και το λιμάνι του Σιγρίου για τη μεταφορά των προσφύγων

Πηγή: lesvosnews.net

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ