Συνάντηση Παυλόπουλου-Μανιτάκη για την διεξαγωγή των εκλογών - iefimerida.gr

Συνάντηση Παυλόπουλου-Μανιτάκη για την διεξαγωγή των εκλογών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αντώνη Μανιτάκη πρόκειται να συναντηθεί σήμερα στις 12:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι διαδικασίες για την οργάνωση και την διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, οπότε αντικείμενο της συνάντησής τους θα αποτελέσει η θεσμική προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού για την διεξαγωγή των εκλογών.

Στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου και ο κ. Μανιτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναδεικνύουν την προσπάθεια σωστής προετοιμασίας εν όψει των προσεχών εκλογών καθώς και οι δύο είναι καθηγητές πανεπιστημίου με γνώση των συνταγματικών επιταγών και της εκλογικής νομοθεσίας.

Ο κ. Παυλόπουλος θα εστιάσει το ενδιαφέρον του στην πορεία των προπαρασκευαστικών ενεργειών, που αφορούν τα στάδια της εκλογικής διαδικασίας, από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου έως την ημέρα της ψηφοφορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ