Χλεύη για την Εθνική ποδοσφαίρου – Την χαρακτηρίζουν «Εθνική Μυκόνου» [εικόνες] - iefimerida.gr

Χλεύη για την Εθνική ποδοσφαίρου – Την χαρακτηρίζουν «Εθνική Μυκόνου» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνεχείς αποτυχίες της Εθνικής ποδοσφαίρου μετά το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, έχουν φέρει την Ελλάδα σε πολύ χαμηλή θέση στην Παγκόσμια κατάταξη.

Και το χειρότερο είναι ότι πλέον κανείς στην χώρα δεν εμπιστεύεται την ομάδα και ελάχιστοι την στηρίζουν έμπρακτα. Διότι κυρίως η ίδια η ομάδα απαξίωσε την ιστορία και το επίπεδο που βρισκόταν για μια 10ετία.

Μάλιστα, μετά τη νέα ήττα εντός έδρας από την Φινλανδία που συνέπεσε με τις δύο νίκες της Εθνικής μπάσκετ στο Eurobasket 2015 έφεραν σε σημείο... χλεύης την Εθνική ποδοσφαίρου.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι χαρακτηρίζεται «Εθνική Μυκόνου» στα social media, καθότι οι περισσότεροι διεθνείς της εκεί βρίσκονται το καλοκαίρι. Μάλιστα, μετά την ήττα από την Φινλανδία, το αμέσως επόμενο πρωινό Χολέμπας και Μήτρογλου βρέθηκαν χαμογελαστοί σε γνωστή παραλία για να κάνουν μπάνιο.

Χλεύη για την Εθνική ποδοσφαίρου – Την χαρακτηρίζουν «Εθνική Μυκόνου» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Χλεύη για την Εθνική ποδοσφαίρου – Την χαρακτηρίζουν «Εθνική Μυκόνου» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Χλεύη για την Εθνική ποδοσφαίρου – Την χαρακτηρίζουν «Εθνική Μυκόνου» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ